Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mekkora a legrövidebb haj...

Mekkora a legrövidebb haj lányoknak, amiből már lehet valamilyen frizurát csinálni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az utcán hátulról ne nézzenek férfinak xD
2009. júl. 13. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a "bob" séró klassz, nekem is ilyen van feketében.

[link]

[link]

Nem kell vele sokat szórakozni reggel, könnyen be lehet állitani.

De ez sztem az arcformádtól is függ, mert pl kerek archoz nem megy.

2009. júl. 13. 14:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy most rasztám van, de már meguntam, lenövesztem, majd le akarom vágatni. Ezért érdekel, hogy meddig kell még lenövesztenem, hogy valami emberi hajat azért ki lehessen belőle hozni :) (Most olyan 5-6 centi a lenőtt rész.)
2009. júl. 13. 22:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és kerek/szögletes arcom van.
2009. júl. 13. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:
auuu rasztavagy. (L) hát igen ha az ember megunja a rasztát akkor gondok lehetnek.. szerintem az néz ki jól ha akkora már a haj, hogy két kicsi coffot lehet csinálni. :D de ha a fodrászt megkérdezed , hogy szerinte mikor legyen avágás ő biztos tudni fogja, hogy mekkora a haj néz ki jól.
2009. júl. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!