Szerintetek is nagymértékben rajtunk múlik hogyan nézünk ki és mennyire vagyunk vonzóak?
Elsősorban a nőkre gondoltam de a férfiaknak is van pótolnivalójuk.32 éves vagyok és hála istennek nagyon bejövök a páromnak.Azt is hozzáteszi,hogy sok 30 fölötti nő aki még fiatal nagyon elhagyja magát amit én is megfigyeltem.Mi lehet ennek az oka.Nem a túlsúlyra gondolok meg a szarkalábakra hanem az általános ápoltságra pl:nem használ testápolót,hajbalzsAmot,dezodort,fogkrémet és nem foglalkozik az egészségével holott még szülni akar.A ruhamosást is hanyagolja némelyik és fölveszik többször egymás után a koszos és kinyúlt ruhát.
Szerintetek is a szépségápolást és egyebeket már tiniként érdemes elkezdeni?
Én 12 éves korom óta ápolom magam és talán attól vagyok vonzó ami anyámék szerint beteges mármint a korai önmagammal való törődés.
A teljes alapápoltság kimerül ebben: szappan, sampon, mosópor, fültisztítás, fogmosás, borotválkozás(nőknél elsősorban).
Na most, nem mindenki teheti meg, hogy testápolót, hajbalzsamot, minőségi dezodort ken magára. Iszonyú sok pénz ez! Nem kell mindenféle krém, kencefaca azért, hogy ápoltnak mondhassa magát valaki. Tiszta legyen, elsősorban. Utána, aki megteheti kenhet magára lócitromot is, nem attól lesz vonzó valaki, hogy mindenfélével keni magát. Hanem attól, hogy mit gondol? Vonzó-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!