"Szolisok". Ti hogy szoktátok bekenni a hátatok szolikrémmel? Nem lesz tőle foltos a bőrötök? Arcra is használjátok?
őt pont nem ismerem.Ha nem vagyok indiszkrét megkérdezhetem hol vetted,nem a dm-ben?:)
A hát bekenésről pedig csak annyit hogy én sem mindig érem el sajnos de olyan krémet használok amiben nincs önbarnító így foltos sem leszek:)))
Igen,a DM-ben vettem :)
Sose használtam még szolikrémet,ezért nem is tudtam igazán,hogy melyiket válasszam.
De elméletileg ebben sincs önbarnító,vagy a melanin az lenne? :S
Azért remélem nem nagyon fog látszani,ha foltos leszek!
Valahol azt olvastam,hogy érdemes 10-15 perccel szolizás előtt bekenni magunkat,mert így hatásosabb lesz.
Na majd holnap kiderül mennyire csodakrém ez. :))
Szia,
Szerintem, ha már megvetted ezt a krémet, akkor használd el, de legközelebb inkább a szoliba vegyél és kérd ki a személyzet tanácsát! Úgy gondolom, hogy a megfelelő krém kiválasztásához kell segítség!
Azok a krémek melyek most a „piacon” vannak, már nem okoznak foltosodást, azért ha adhatok egy jó tanácsot, akkor mindig annyi krémet vigyél fel amennyit beszív a bőröd, nem kell többet és akkor nem lehet gond! Amivel tényleg vigyázni kell azok az önbarnítós krémek! A krém felvitele után meg kell mosni a kezet! Szinte az összes krémet lehet arcra is kenni kivétel a csípős, láb és hűsítős krémeket nem ajánljuk! Vannak kifejezetten arcra való szolárium krémek :)
Kellemes szolizást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!