Tudnátok férfi tetoválásokat ajánlani vállra, kinek mi tetszik, kinek milyen van, had merítsek ötleteket (+lent)?
Én imádom az ilyen fajtákat a pasikon: [link]
nem tudom, hogy mukodik ez, meg soha nem voltam tetkos szalonban vagy mi ez. :D 18/l
Így működik:
1
Kitalálod, hogy mi az a mint ami igazán közel áll hozzád. Utánnanézel szimbólumtárban (olyan mint egy szótár, keresd a nagyobb könyvtárakban)
2
Kitalálod, hogy milyen stílusban és színben szeretnéd. Sokféle stílus létezik, pl. traditcionális, blackwork, fotorealisztikus, comic...
3
Összegyűjtöd rá a pénzt. A jó tetoválás nem olcsó, és az olcsó tetoválások nem néznek ki jól. A művészt a portfóliója alapján válaszd ki, nézd meg a korábbi munkáit, a stúdóját. Aki igényes művész, az nem fog fillérekért dolgozni, mert a jó munkának, minőségi tintának és a steril környezetnek ára van és ő is pénzből él.
4
Megkeresed azt a művészt, aki igazán jó abban a stílusban amit kigondoltál.
5
Időpontot kérsz nála, elmondod, hogy mit szeretnél, mekkorában és milyen stílusban.
6.
Ő megtervezi neked, megnézed, ha nem tetszik valami, akkor korrigálja.
7.
Visszamész felvarratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!