Ilyen hajat tudok magamnak csinálni? (kép)
2012. júl. 12. 18:26
1/6 badgirl125 válasza:
szerintem hajtsd le a fejed és kezd el befonni :D
2/6 anonim válasza:
Énis erre gondoltam :D majd mindjárt megpróbálom,bár úgyse nagyon megy ha látom :D na de hátha
3/6 anonim válasza:
Hát magadnak nem hiszem, de fodrász sem kell hozzá. Kérd meg tesódat, barátnődet, vagy anyukádat.
Szerintem ezt még könnyebb is vékony szálú hajból csinálni, szerintem tovább is tart.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ^^ Majd megpróbálom ha nem megy akkor majd megkérek valakit! :)
2012. júl. 12. 19:09
5/6 anonim válasza:
lehajtott fejjel kell de hogy magának az ember tud-e ilyet abban nem vagyok biztos. Föleg hogy szép szabályos is legyen. De próbálkozni lehet.
6/6 anonim válasza:
Magadnak nem tudod, de bárki más megtudja csinálni.
Csak annyi, hogy előre lehajtod a fejed a másik befonja, de közben szorosan tartsa elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!