Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szegeden van olyan fodrászat,...

Szegeden van olyan fodrászat, ahol fertőtlenítik a fésűket ás nem csillagászati árért vágnak hajat?

Figyelt kérdés

Jártam már több fodrászatnál is, de sehol nem fertőtlenítették. Sokáig küzdöttem is fejbőrbetegséggel, mert összeszedtem valamit emiatt, és nagyon hosszú időbe telt, mire sikerült megszabadulnom tőle. A hajam már nagyon töredezett, de nincs az ismeretségi körben aki le tudja vágni szépre, de félek, ha megint bejelentkezek valahova, ott is ilyen körülmények fogadnak, és nem hiányzik, hogy újra elkapjak valamit.

Az is számít, hogy ne 7000-10000 Ft legyen, mert azt soknak találom, és munkám sincs, szóval nem akarok ennyit kérni a szüleimtől.

2012. júl. 12. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Vidd magaddal a saját fésűdet.

Én sokáig hasonló probléma miatt sampont vittem mindig és csak azzal engedtem megmosni,soha nem csináltak belőle gondot.

2012. júl. 12. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Annyi és olyan fésűm sajnos nincs. Eddig mindig többfélét használtak arra is, amivel vágták, arra is, amivel mosás után kifésülték, arra is, ha szárítottak. Volt, hogy vágásnál kétféle fésűt is használtak, pedig nem voltak extra igényeim.
2012. júl. 12. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan nem tudok róla, hogy fertőtleníteni a fésűit, de ajánlhatok egy fodrászt Szegeden. Sztár Szépségszalonban Fehérné Németh Noémi. Nem drága, 7000-t biztos nem fog elkérni. Szép és kulturált, igényes hely.
2012. júl. 12. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:

ma 17:26 Köszi. Majd gondolkodom rajta, de még várok válaszokat. Azért fontos nekem, mert évekig tartott, mire sikerült kigyógyítani a fejbetegségemből, és rengeteg pénzbe került a különféle kenceficéket használni, (amik persze hatástalanok voltak jórészt.)

Megőrülnék, ha újra előjönne, és tudom, hogy problémázásnak hat, hogy ennyire fontos nekem.

2012. júl. 12. 17:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg a fodrászt nyugodtan hogy legyen szíves fertőtleníteni mivel érzékeny vagy és könnyen elkapsz nyavaját igy volt már ilyen stb. Meg fogja érteni.
2012. júl. 12. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Két éle van a dolognak: ha azt mondod, hogy fejbőrbetegséged volt, és emiatt kérsz fertőtlenítést ott a szemed előtt (mert természetesen szoktak a fodrászok fertőtleníteni, meg naponta többször megmosni a fésűket is például), előfordulhat, hogy a fodrász pont amiatt nem fog elvállalni, mert fél attól, hogy te fertőzöl még...
2012. júl. 15. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!