Szegeden van olyan fodrászat, ahol fertőtlenítik a fésűket ás nem csillagászati árért vágnak hajat?
Jártam már több fodrászatnál is, de sehol nem fertőtlenítették. Sokáig küzdöttem is fejbőrbetegséggel, mert összeszedtem valamit emiatt, és nagyon hosszú időbe telt, mire sikerült megszabadulnom tőle. A hajam már nagyon töredezett, de nincs az ismeretségi körben aki le tudja vágni szépre, de félek, ha megint bejelentkezek valahova, ott is ilyen körülmények fogadnak, és nem hiányzik, hogy újra elkapjak valamit.
Az is számít, hogy ne 7000-10000 Ft legyen, mert azt soknak találom, és munkám sincs, szóval nem akarok ennyit kérni a szüleimtől.
Vidd magaddal a saját fésűdet.
Én sokáig hasonló probléma miatt sampont vittem mindig és csak azzal engedtem megmosni,soha nem csináltak belőle gondot.
ma 17:26 Köszi. Majd gondolkodom rajta, de még várok válaszokat. Azért fontos nekem, mert évekig tartott, mire sikerült kigyógyítani a fejbetegségemből, és rengeteg pénzbe került a különféle kenceficéket használni, (amik persze hatástalanok voltak jórészt.)
Megőrülnék, ha újra előjönne, és tudom, hogy problémázásnak hat, hogy ennyire fontos nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!