Mitől lehetséges hajhullás 13 évesen?
Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja hullik a hajam, nem festetem, nem hajvasalom és semmi egyéb csak sörélesztő tablettát szedek, de az csak B vitamint tartalmaz. Mitől lehet? 13/l2012. júl. 12. 10:44
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért remélem hogy megúszom mandulaműtét nélkül. Azért még lehet hogy csak vashiány vagy valami hasonló?
2012. júl. 12. 11:08
12/20 anonim válasza:
"A hajhullástól a szívizomgyulladásig nagyon sok probléma oka lehet." --> mármint a gyulladt mandula. :)
13/20 anonim válasza:
Ha nem most, akkor később, de előbb utóbb ki kell vetetni, ez nem játék. Nekem 26 évesen vették ki, mert már tiszta heg volt a sok gyulladástól, és különféle veszélyeket jelentett. De nem bántam meg, azóta egészségesebb vagyok.
14/20 anonim válasza:
Ja és még valami: a mandulák hiába gyógyulnak meg látszólag, hiába megy le a gyulladás, valójában már csak rosszabbodni tud az állapotuk, és felesleges rizikót jelentenek.
15/20 anonim válasza:
Ahogy olvastam a kérdést, nekem is egyből a mandula ugrott be, gimis barátnőm ugyanígy járt. Ő gyorsan ment is és kiszedette, minél fiatalabb korodban műtik meg, annál jobb. A folyamatos gyulladás a hajhullás mellett más problémákat is okozhat, ez nem szépészeti kérdés, hanem az egészségedről van szó! :( Egy műtét mindig rossz, de a kettő közül a kisebb rosszat kell választani...
16/20 anonim válasza:
Szerintem is vashiány.
Én is vashiányos voltam és asztmás lettem,sok mindenre vashiány a válasz.
17/20 anonim válasza:
én 14 vagyok es pont ilyen a helyzetem mint neked csak nekem már honapok ota. Neked már segitett vlmi? Ha igen akk mi?
18/20 A kérdező kommentje:
egyelőre szedek rá kb 3 féle gyógyszert/vitamint (2-nek nem tudom a nevét a harmadik a sörélesztő) és álítólag 3 hónap alatt elmulasztja....pár hete szedem és semmi változás. nyaralás után megyek az orvoshoz.
2012. aug. 2. 18:54
19/20 anonim válasza:
túl sokat maszturbáltál a wc pumpával.
20/20 anonim válasza:
nekemis épp ez a problémám.énse vasalom,most nyáron nem is szárítottam csak én 12 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!