Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen hajszín...

Szerintetek milyen hajszín illene hozzám?

Figyelt kérdés
Fehér bőr, barna szem, eredetileg hosszú sötétbarna hajam van, de 23 éves létemre durván őszülök. Mit gondoltok?
2012. júl. 10. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Fekete haj szerintem szép a fehér bőrrel, barna szemmel. Persze ezt nem mindenki így látja, mindenesetre nekem nagyon tetszik mikor látok csajokat ilyen lilásfekete hajjal, barna szemmel, fehér bőrrel, olyan különleges...
2012. júl. 10. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a barna szem miatt inkább fekete/barna. De főleg barna, mondjuk sötétbarna. De igazából nem értek hozzá, nem vagyok "sztájliszt" meg kutyafüle, csak az tűnik természetesnek és az tetszik.

25F

Egyébként én is elkezdtem komolyan őszülni.

2012. júl. 10. 22:26
 3/3 anonim válasza:

Nekem fekete szemem van és az eredeti hajam majdnem teljesen szőke... most világosbarnára van festve,mert télen nagyon fehér szokott lenni a bőröm és így nem tűnök majd olyan fehérnek.

Ha őszülsz akkor szerintem lehet nem ártana egy kis szőke melír a hajadba,mert nem lesz feltűnő akkor az ősz haj sem.És neked is jól állna a világos haj.

2012. júl. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!