Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olyan arcradírt keresek amibe...

Olyan arcradírt keresek amibe nagyon sok durva szemcse van és jól radíroz? Érezzem is hogy radíroz nem csak pár szemcse van benne.

Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Só+tej
2012. júl. 10. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Avon Clearskin zöld, pórustisztító radírja
2012. júl. 10. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt a fajtát használom, mert érzékeny a bőröm. De rosszat nem tudok róla mondani. Rossmannban kapható, az árát nem tudom pontosan...

2012. júl. 10. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:

ugyanazt akartam ajánlani mint utolsó,csak kékben.

700 ft körül van rossmann-ba,nagyon erős bőrradír,nekem túl erős is ezért váltottam vissza garnierre ami finomszemcsés,de neked jó lesz akkor ez.

2012. júl. 10. 23:17
 5/6 anonim ***** válasza:

tengeri vagy himalájai só, barna cukor, kávé, szódabikarbóna.

Ezek a bolti vackok csak maszatolnak.

2012. júl. 11. 00:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy héten egyszer kristálycukrot keverek össze mézzel és ezzel radírozok (nem csak arcot, egész testet). 3 naponta pedig én is az Avon Clearskin zöld radírját használom. Ez nem annyira erős, de azért lehet érezni a radírozást, viszont nekem szükségem van néha az erősebb cukros radírra.
2012. júl. 11. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!