Milyen sörte hajkefét vegyek?
Ezért kérdeztem. Még nem láttam ilyet, vagyis csak kamut műanyagból. De annyi fajta van, és kiemelik a fa fajtát, azért kérdeztem. Áldozunk a hajamra, és szeretnék jót venni, hiszen, nem olcsó dolgok.
Köszönöm. Akkor téglalap.
És még valami, számít a sörték erőssége? Van aminél kiemelik az erősségét, van annak jelentősége?
Nem számít a fa. Az a lényeg, hogy hosszú hajhoz hosszú sörtéjűt vegyél. Az erősebb sörtéjű könnyebben belenyomódik a hajba, ha túl puha nem biztos, hogy jó lesz.
Nekem ilyen van, ez egész jó: [link]
Haj kibontására viszont nem lehet használni, csak fésülés utáni kefézésre.
Van egy ilyenem, ezt jobban szeretem: [link]
Ezzel kibontani is lehet a hajat, ha nem túl gubancos. Vaddisznósörtékkel van, de vannak benne nylon szálak. Ezek nagyon rugalmasak, egyáltalán nem tépik a hajat, ha nagyobb gubancba ütköznek inkább átsiklanak felette, ezért nem károsítják a hajat.
Tehát ha inkább ápoláshoz, olaj eloszlatásához, fejbőrmasszírozásra szeretnéd, akkor az 1. Ha kibontani is szeretnéd vele a hajad akkor a 2. Mondjuk olajhoz is jó, meg ez is ápol azért. A fejbőrt inkább kellemesen kapargatja a nylon szálakkal, mint masszírozza.
Én is az ecsetboltot nézegetem, és az tűnik szimpinek. Az igazság az, hogy a hajam nem gubancos, szinte soha. És olajhoz se kell. Csak egy egyszerű fésűt szeretnék, ami ha nem is javít, de nem roncsolja a hajam.
Akkor hosszú és erőset keressek ha minden igaz. És úgy látom, a fa adja az árát, vagyis, azzal nem foglalkozom. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!