Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne látszód...

Mit csináljak, hogy ne látszódjon meg a hajgumi/csat helye?

Figyelt kérdés
Borzalmas hajam van, ahol a csat/gumi éri, ott van egy hullám benne mindig. Ha feltűzöm kontyba, kibontom, akkor ahol megtűztem, meglátszik. Mit csináljak, mit kenjek rá, hogy ez ne így legyen?

2012. júl. 10. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:
nem tudom ez ellen van e valami. Mindenkinek meglátszik szerintem. Persze ha vékony szálú a hajad akkor lehet jobban megmarad a nyoma.
2012. júl. 10. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van, vékony szálú a hajam és erőtlen, ezért minden csat és gumi "legyőzi".

Hajvasalóval átmegyek egyszer csak azon a részen, amit megtört a gumi/csat. Pont erre a célra kértem még Karácsonyra :) Nem vasalom a hajam mert félek hogy tönkretenné a vasalás, de heti 1-2 alkalommal, amikor törést okoz benne a hajgumi, simán átmegyek azon a sávon vele, amit megtört.

2012. júl. 10. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, és mivel egyenes a hajam alapból, ezért nem látszik a különbség, hogy egy kis részen ki lett vasalva.
2012. júl. 10. 12:40
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, én mindig csak magamon veszem észre :) de akkor másnál is így van
2012. júl. 10. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Vigyázni kell arra, hogy ne legyen mindig ugyanott megtörve a haj, mert akkor károsodhat és letörhet. Érdemes vastag gumit tenni a hajba, vagy lazán elkötni.
2012. júl. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!