Most mennék először kozmetikushoz?
Szerintem tini kezelést kérj vagy alap kezelést
Először krémeket tesz rá majd kipárolja kinyomkodja utána újból krémet tesz rá ami gondolom fertőtleníti.
4000 Ft fizetek de a szemöldökömet is kiszedi.
Másnapra jól fog kinézni nekem 1 két helyen látszik meg a 2. nap.
Szerintem először mindenképp jelentkezz be,nem tudom,hogy mennyire elfoglalt a kozmetikusod,de azért egy arckezelés nem 10perc főleg ha nagyon problémás a bőröd(,akkor 1,5-2óra is lehet).Rögtön amikor felhívod ,akkor mondod,hogy egy arckezelést/arctisztítást kérsz,nem tudom,hogy nálatok,hogy hívják:)Az nap odamész,lemossa rólad az alapozót,ha van rajtad,elkezdi masszírozni,felpuhítja a bőröd,majd mész gőzölni 10-15percet,minél tovább vagy a gőzben annál puhább lesz az arcod,könnyebben jönnek a miteszerek és kevésbé fog fájni:)Ez után jön a legfájdalmasabb rész a nyomkodás.Végén pedig vio,meg pólusösszehúzó,gyulladás csökkentő krémek masszírozása.Nekem régebben,ameddig elég problémás volt a bőröm kellett 4-5nap,hogy újra a régi legyen,de a 3.nap után már nem volt olyan vészes.Most ,hogy már viszonylag elég szép a bőröm,csak miteszereim vannak így már a 2.nap nem is látszik:)
Nekem 3150szokott lenni,de én vidéken lakom,helyenként változik.
Ügyes légy:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!