Mi lesz akkor, ha mosogatószerrel mosom ki egyszer a hajam, mert mondjuk elfogyott a sampon?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 23:28
1/12 anonim válasza:
Sztem összeragad a hajad,és hullani is fog,és tönkre megy...
2/12 anonim válasza:
Vegyél sampont!
A mosogatószereket nem fejbőrre találták ki.
3/12 anonim válasza:
Ha annyira sürgős, akkor inkább szappan. Durva hatása lenne a hajadra nézve.
4/12 anonim válasza:
szerintem ne próbáld ki! Attól hogy zsiroldo a hajadról nem szedi le a zsirt, nem olyan zsirra találták ki, de ha merész vagy próbáld ki, talán kihullik a hajad egy része...de pár hónap és kinő.
5/12 anonim válasza:
Akkor már inkább tusfürdővel moss hajat.
(Bár nyilván attól, hogy egyszer megmosod mosogatószerrel, az égvilágon semmi baja nem lesz.)
6/12 anonim válasza:
Én inkább a gyomirtót ajánlanám! Nekem bejött!!!
7/12 anonim válasza:
egyszer nekem is elfogyott a samponom, amire késő este jöttem rá, és a hajam már...mint a zsíros kenyér...én szappannal mostam meg XD eléggé vicces volt másnap. száraz és durva volt a tapintása, ezért gyorsan eliszkoltam samponért és rögtön segítettem a látványon :D
a mosogatószert meg ne próbáld ki...
20/l
8/12 anonim válasza:
Én tusfürdővel mostam már táborban, és semmi baja nem lett. A mosogatószertől valszeg mosogatószerszaga lesz.
9/12 anonim válasza:
Én is inkább a tusfürdőt javaslom. Anyám mosott azzal hajat.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ha muszáj mosni és nincs más akkor szódabikarbónás vízzel moss hajat.
Leírás itt, ha megszorulnál:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!