Van, aki most lesz 9-es és nem szőrteleníti a lábát rajtam kívül? (Minden lány véleményét várom)
2 éve felhoztam hogy zavar hogy túl szőrös a karom és azt mondta hogy a tesója is leborotválta és megerősödött a szőre és nem szőrteleníthetem magam sehogy.
Mellesleg sminkelni is szeretném magam egy kicsit de mivel ő nem szokta magát ezért nekem se enged semmit.
A női dolgokat rosszul kezeli nagyon mg. nincslánytesóm se. Mindig a legrosszabb helyeken hozza fel az ilyen témákat.
Engem 8.-ban kezdett el szekálni egy csaj, amikor nem volt leszedve a lábam. Alibinek azt használtam, hogy tél van és azért nincs. Utána tavasszal azonnal elkezdtem. És sokkal jobb. :)
Először szerintem kozmetikushoz menj el, nálunk nem tudom pontosan mennyi, nekem egy hónalj+láb szokott 1500,- lenni, szóval abszolút nem is drága. :)
a borotvától csak mégjobban fog erősödni.. epilláld. Igaz fájdalmas, de megéri, mert egy idő után már nem is fog szőr nőni a lábadon..:3
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!