Miért fáj a körmöm, miután felrakják a géllakkot?
Figyelt kérdés
Ma voltam műkörmösnél, de ez eddig mindig előfordult. Fájnak az ujjperceim, viszketnek, be vannak dagadva. De csak egy pár napig, utána elmúlik. Allergia?2012. júl. 7. 17:55
1/8 anonim válasza:
Allergia. Gondolom, a körmösöd Cn-es géllakkal dolgozik.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen :( Köszönöm.
2012. júl. 7. 18:53
3/8 anonim válasza:
A cn a legjobban allergizáló anyagcsoport.
4/8 A kérdező kommentje:
Milyen hatóanyag van benne, amire ilyen allergiás reakciók léphetnek fel?
2012. júl. 7. 19:13
5/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de tény, hogy 10 vendégemből 3 allergiás volt rá, aztán váltottam én is anyagot. Azóta nincs gond.
6/8 A kérdező kommentje:
És nincs ötleted mivel mulaszthatnám el, amíg nem jutok el a körmösömhöz? Mert sajnos holnap elutazom külföldre, és ilyenkor a jegelés nem mindig a legjobb megoldás :(
Egyébként köszönöm a válaszaidat, felpontoztalak!
2012. júl. 7. 20:58
7/8 anonim válasza:
Hát, a legjobb lenne, ha leszednéd valahogy. Lévén cn-es, egy évszázad, amíg leoldódik :( fenistil gél mehet rá sztem, meg igyál kalciumot, az jó allergiára. de a legjobb lenne, ha le tudnád szedni, akár reszeléssel a nagyját, majd a végén acetonnal leáztatni.. de az sokáig tart sajna.
8/8 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam! péntekem gél lakkoztattam, ma duzzadtak, viszketnek az ujjbegyeim. Múltkor is előfordult, de akkor azt hittem a gumikesztűre (latex) vagyok allergiás...sajnos a gél lakk...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!