A tönkrecseszett hajjal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
sokat vasaltam ezért 10 centi hosszúságú hajszálak hullottak. Elmemtem fodrászhoz aki a 70 centis hajam felét levágta és most vállig ér. Vasalást most hanyagolom viszont mivel hullámos a hajam most még rondább.Még mindig hullik egyébként.Vettem ricinus olajat meg glis kur hajápoló sampont és pakolást. Felfoghatom kontyba? Egy egy centi széles gumival ami jó szoros.Nem fog jobban törni a hajam tőle?2012. júl. 7. 15:58
1/4 anonim válasza:
A vasalót tényleg felejtsd el jó darabig. Nálam a következő vált be: egy tojás sárgája+ kb fél deci olaj ( oliva, de jó a napraforgó is). Ezt jól összekevered és a hajadra kened. Lekötöd egy nájlonnal és legalább 1-1,5 óráig fenn hagyod. Utána hajmosás samponnal. Ezt lehet hetente, de akár kétszer is egy héten. Nekem egy elrontott festés után hozta helyre. persze ne várj azonnali hatást, olyan nincs is. De két hét múlva már látványos az eredmény :D
2/4 anonim válasza:
Hát igen ez jó kis helyzet lehet..nekem is eléggé elvolt törve és egészen kicsire levágattam de úgy meg nekem se állt sehogy mert se egyenes se göndör hanem az a kettő közötti semmilyen állapotú a hajam..vasalni ne vasald mert ahogy megnő mehetsz megint vágatni és akkor ugyanott vagy..pihentesd most a hajad úgyis nyár van én pl a frufrumat oldalra szoktam fonni a többi kimaradó részre pedig rakok hajhabot és így az alapból hullámos hajadnak tartást ad és szinte már göndör lesz nekem tőle ha nem fonod be akkor meg az egészre hajhab és hagyd magátül megszáradni ez fontos mert csak akkor elsz jó esése!és lehet hüyleség de nekem ilyen oroszlánfejem van ha hajatmosokxd és ha pl este alszok a párnára simítom a hajam és reggelre simább tapintása lesz nem ilyen dróthatású..gumizni gumihatod szerintem csak ne erősen hanem lazábban és ne túl szoros gumival hogy nehogy eltörjön mégjobban.remélem tudtam valamit segíteni:)
3/4 A kérdező kommentje:
és az normális hogy még mindig 10 centis hajszálak törnek?
2012. júl. 7. 16:11
4/4 anonim válasza:
Az sose normális ha 10 centis szálak törnek belőle. Elmehetnél mondjuk bőrgyógyászhoz, vagy valami speciális orvoshoz, mert nem biztos hogy egy mezei fodrász tud segíteni a vágáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!