Tépett haj, dús, göndörből?
Figyelt kérdés
Ilyen hajat szeretnék: http://www.youtube.com/watch?v=pv7UOBYnryM
csak az a baj, hogy ilyen hajam :
Ilyen göndör, talán kicsit dúsabb. Hosszra is ilyen. Abban különbözik ettől, hogy középbarna.
Jó ötlet az ilyen hajamból a videóban látott tépett? Meg lehetne úgy, hogy fel is tupírozom, de ne úgy nézzek ki mint egy oroszlán? :S
Várom tanácsaitok
16/L
2012. júl. 7. 13:31
1/4 anonim válasza:
Ez pont, mint egy oroszlán:) Szerintem neked elég lesz egy ki hajhab és jó is lesz.
2/4 anonim válasza:
Ilyesmi végeredmény lenne, nekem bejön!
3/4 anonim válasza:
Vágasd le, és vasald. Úgy talán megoldható. Nekem is göndör hajam van, de mégis mindig vasalom, így olyan frizurám van, amilyet szeretnék.
OFF: Muszáj beemozni?! Nem értem, hogy miért lett megint ekkora divat, szerintem kb. senkinek nem áll jól és biztos vagyok benne, hogy sokkal szebb vagy úgy, hogy látszik is valami az arcodból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!