Lányok! Minden egyes alkalommal, ha leborotválom a puncim, tele lesz pattanásokkal. Hogy tudnám ezt elkerülni? Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz igy nemi életet élni 18/L2009. júl. 10. 17:19
11/19 anonim válasza:
nekem a márkás borotváktól nem szokott kipattogni (vagy csak nagyonnagyon ritkán!) az olcsó 150ft-osokkal szerintem ne borotváld ott.
12/19 A kérdező kommentje:
De az epilátor illetve a gyantázás még a lábamon is mérhetetlenül fáj, nem még ott
2009. júl. 10. 17:35
13/19 anonim válasza:
énis olyat veszek, ami aloe csíkos, nekem a wilkinson rózsazsín v zöld színű vált be a legjobban.
és én előtte mindig áztatom magam a kádban, amitő,l rendesen felpuhul, és szépen lelehet szedni kipattogás nélkül.
14/19 anonim válasza:
Én elektromos borotvát használok. nem pattogok ki és el sem vágom vele magam. Pár ezer Ft-ba kerül,de csak elemet kell időnkénz cserélni benne.
15/19 anonim válasza:
milyen márkás borotvát tudtok? ha már erről van szó?
egy-kettővel itt felettem valaki említette, hogy attól nem pattog ki.
16/19 anonim válasza:
Szerintem is gyantazd inkabb! Fajdalmas de ritkulni fog tole ,meg nem is kell olyan surun.Igy meg minden masnap borotvalod?
17/19 anonim válasza:
Hát, én nem tudom elképzelni, hogy ott gyantáztassam, pláne nem úgy, hogy teljesen. Én a Gilette-t használom, ami szintén olyan csíkkal van. Nekem inkább némelyik bugyitól lesz utána pattanásos. Úgy vettem észre, ha pamut bugyit húzok utána pár napig, akkor nem olyan vészes.
18/19 anonim válasza:
pl wilkinson, én azt hazsnálok, és szépen leszedi.
19/19 anonim válasza:
Majd én leborotválom nneked,ok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!