Hogy fésüljem ki a hullámos hajamat?
Figyelt kérdés
Eddig vasaltam a hajam.Eredetileg pedig hullámos, kiprobáltam úgy és tetszik, de amikor kicsit kifésülöm egy ből egyenes oroszlánysörényt kapok. Pedig nagy fogú fésüvel csinálom. Mit csinálok rosszul vagy egyáltalán ne is fésüljem?? A vége reggelre meg begöndörödik és azt sem tudom sehogy kiszedni.2012. júl. 6. 16:49
1/4 anonim válasza:
amikor megmosod, hajtsd le a fejed, még vizesen fésüld ki, de ne csavard ki belőle az összes nedvességet. behabozod hajhabbal, és megszárítod, de úgy lehajtott fejjel. a következő hajmosásig pedig ne fésüld, mert akkor megint sörény lesz.
habár nem tudom igy, hogy milyen minőségű a hajad, de nekem ez vált be,
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. júl. 6. 17:24
3/4 anonim válasza:
A göndör hajat nem szabad fésülni! Csak hajmosáskor, különben oroszlánsörényt kapsz mint ahogy írtad is.
-egy fodrász-
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm megfogadom!!! :)
2012. júl. 7. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!