Mennyit fizettek az ilcsi kozmetikusnál a kezelésért?
Figyelt kérdés
Voltam már pár kozmetikusnál,most elmentem egy ilcsihez itt a közelben.Két nagy különbség volt így elsőre:egyik az h valami iszonyatosan fájt! eddigieknél is fájt nem aztmondom,de ennél majdnem belehaltam..ez azért van mert ennyivel alaposabb vagy mer rosszabbul nyomja ki és azér fáj? a másik különbség h 5000et fizettem és kicsit sokalom hisz eddig 3700 volt...nektek is ennyibe kerül?2009. júl. 10. 16:04
11/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok
de sajnos nekem is eléggé fáj:S
12/12 anonim válasza:
18:57-es! Hol van ez a falu, ahol dolgozol? Hátha nincs olyan messze. Most tervezem, hogy elmegyek egy Ilcsi kozmetikushoz, de ez lesz egyben az első alkalom is, hogy kozmetikushoz megyek. egyébként én pesti vagyok...
(bocs az offért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!