Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt barnulok le?

Mennyi idő alatt barnulok le?

Figyelt kérdés
Eléggé fehér bőrű vagyok. Nem szoktam napozni, mert nem szeretek, de most megyünk egy hétre nyaralni Görögországba. Multkor voltunk egy napra a balcsin vitorlázni, akkor pólóban voltam mert egy kicsit hideg volt, de meglátszik hogy ahol nem volt póló eg kicsit mintha barnább lennék. Szerintetek mennyire fogok lebarnulni Görögbe?
2009. júl. 10. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
jobban. tengernél ugyanis jobban barnulsz, és károsabbak is a sugarak.
2009. júl. 10. 16:48
 2/4 A kérdező kommentje:
De ha bekenem magam naptejjel, és nem leszek egész nap napon, azért megfog látszódni, hogy napoztam?
2009. júl. 10. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

persze :)

nem kell közvetlenül napon lenned, főleg nem egész nap. Naptejet viszont mindenképp használj, és úgyis megfog a nap ha tengerben áztatod magad :)

2009. júl. 12. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
ok. köszi. Remélem lesz egy kis színem mire hazaérek:)
2009. júl. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!