Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek? Mit használjak?...

Mit tegyek? Mit használjak? Egyáltalán védni fog a naptej?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon leégtem a strandon, még aludni sem tudtam. De holnap megint mennem kellene egy másik baráti társasággal, amit már nincs képem lemondani, mert már kétszer lefújtam.Mert ha erre még ráégek, hát nem tudom mi lesz, napra kimenni alig tudok.

Azt ne javasoljátok légyszi, hogy ne menjek.

2012. júl. 6. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
először is kezeld a leégést. Hideg tejfölös víz, aztán Bepanthen, Irix vagy neogranormon és amint beszívta a bőröd, újrakenheted így sokkal jobb lesz a hzelyzet. a naptej is véd, igen, szerintem nyugodtan elmehetsz
2012. júl. 6. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
A tejfölt úgy felejtsd el, ahogy van. Semmit nem használ, csak rontasz vele a helyzeten: [link]
2012. júl. 6. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ha nem hólyagosra égtél, akkor szerintem vegyél Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel-t,mert ez hűsíteni fogja a bőrödet, az aloevera pedig nyugtatja és gyógyítja. Kifejezetten napozás utánra ajánlott. A legtöbb szoláriumban, ahol árulnak Australian szolikrémeket és naptejeket ott fogsz kapni!Ha a strandolás napjára nem múlik el teljesen akkor mindenfélekképen kerüld a napozást, kendd be magad 50 faktoros krémmel és amikor nem a medencében vagy akkor vegyél fel egy pólót vagy ilyesmit, hogy addig is pihentesd a bőröd.
2012. júl. 7. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!