Hogy lehetne megállítani a most elkezdődött hajhullásomat?
Elkébzelhető, de miért nem mész el hagyógyászhoz?
Próbálkozhatsz magad is megállítani a hajhullást, de mi van ha nem sikerül és addigra már még kevesebb hajad lenne.
Elhiszem, sokszor könyebb ezen az oldalon tanácsot kérni, de én a te helyedben dokihoz mennék.
Az orvos legalább megerősíti a gyanudat és akkor 100% tudod tényleg az egyenesítés okozza a hajhullást vagy ha nem, akkor kiderítik az okát.
Én nem próbálkoznák magam elálítani, benne van az is hogy sikerül, de mi van ha nem?
Nekem minden évben nyáron nagyon hullik a hajam. Most van az az idöszak, kb 1-2 hónapig annyira hullik, hogy az egész lakás úszik a hajamban, egy egy hajmosással szinte marékkal hullik ki a hajam. Ez aztán elmúlik, és nem foltosan hullik, hanem mindenhonnan.
Szóval ha nem foltokban hullik, ne aggódj ez csak természetes nyári hajhullás.
nekem is elkezdett hullani,egyszer hullik elég jól hajmosásnál,másszor nem.De egy kicsi mindenkinél kiesik
+ rátesz a hajszárítás,hajvasalás,hajfestés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!