Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a neve ennek a frufrunak?

Mi a neve ennek a frufrunak?

Figyelt kérdés
Keresek egy frufru fajtát,de nem tudom,hogy mi a neve.Egy emos lányon láttam régebben(én nem akarok emos hajat),hogy olyan előre fésült frufruja volt,hogy a vége olyan volt,mintha töredezne,de mégse.Szóval vegyünk egy tincset: mintha a tincs felső részéből le lenne vágva,az alsó része meg kicsit hosszabban lóg,és ahoz nem nyúltak.Olyan tépett,ritkított,vagy n nem tudom milyen hajvége volt a frufrujának,de nagyon tetszett.Próbáltam Google-ben megkeresni,de nem akadtam a nyomára.Valaki tudna nekem egy képet linkelni arról,hogy szerinte az általam elmondott információk alapján mi is ez a frufru? Hamarosan mennék fodrászhoz,de ő se fogja tudni,hogy mit akarok,ha még csak képet sem tudok róla vinni.... :(

#frufru-haj-fajta-mi-ez-a-neve
2012. júl. 3. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:

esetleg tépett?...

[link]

[link]

ilyesmi? mert én a leírásod alapján iylenre gondolok. jobb képet meg nem találtam:/

2012. júl. 3. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem,nem ilyen :( Megpróbálom majd ma lerajzolni,és feltölteni,hátha esetleg úgy ki tudja majd valaki találni.
2012. júl. 4. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Francia frufru :3
2012. nov. 27. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!