Hogyan kérjem meg anyát hogy vigyen el a kozmetikushoz?
Szeretnék szőrteleníteni,mert zavar...és nem szeretném magamnak, mert félek elsőre...:S De anyától nem merem megkérdezni, vagyis már próbáltam, de nem tudtam...
Kérlek ne írjatok olyanokat, hogy nem értem az ilyen embereket, meg hogy nincs ebben semmi izé,, olyanoknak a válaszát kérem, akik voltak már hasonló helyzetben és nekik bevált vagy csak egyszerűen, ha valaki tudna tanácsot adni!! Légyszi!! köszi előre is!! 13/L
Borotvát semmi képp sem használj!
Bíztos vagyok benne hogy anyud megengedi majd és elvisz egy kozmetukushoz.;)
4. válaszoló vagyok.
A borotvát én sem ajánlom, mert csak erősödik tőle a szőr. A habbal meg az a baj hogy csak nagyon rövid szőrön hatékony, legalábbis nekem 2-3 éve (lehet azóta már van erősebb hatású is, nemtudom) hosszabb szőrön semmit nem hatott, csak maximum rövidebben. De precízebb a kozmetikus, és ha mondjuk a kezedet egyszer legyantázza (elsőre eléggé fáj, de nem vészes), akkor tartósabb ideig nem kell menned, csak ha már zavar, tehát 1-2 hét múlva nem fog olyan vészesen visszanőni. Nyáron meg amúgy is kiszívja a Nap a színét. Szóval kérdezd meg bátran.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!