Miért kell állandóan epilálnom? Más is így van vele?
Leepiláltam a lábam, de pár nap múlva megint kell, mert nem egyszerre nő a szőr, aztán pár nap múlva megint és megint. Szinte 4-5 naponta kell, mert kinőnek a kimaradt szálak.
Ez pedig egy ördögi kör, mert a következő epilálásra megint nem egyszerre fognak kinőni. Mit lehet tenni? Más is így volt vele?
Ha lehet tenni ellene valamit, az engem is érdekelne! De szerintem nem lehet, legalábbis nekem még nem sikerült. :(
Max 1 hétig tart, de az sem úgy, hogy tükörsima mint a reklámokban. Fenét! Más másnap van pár szál, ami kibújik. :(
Nekem is így van :(
A gyanta 1 fokkal jobb, mert azzal min. 1 hétig sima a lábam, de mire annyira kinő, hogy le tudjam szedni, jó pár szoknyás-rövidnadrágos napról le kell mondanom :(
Szóval epilátorral hetente, gyantával 3 hetente kell szőrtelenítenem.
Nekem is ez van :S
Vannak olyan szálak, akiket rendesen kihúz és vannak olyan szálak, amik csak beletörnek. Ezért van ez.
Nem fognak egyszerre kinőni :(
Basszus, én is pont így vagyok vele. :D Leepilálom a lábamat, és másnapra már majdnemhogy nő ki az, ami előtte nap nem sikerült! Így néha kétnaponta kell epilálnom. Majdnem olyan mintha borotválnám a lábam... de borotválni nem akarom, mert 2 hónapja nagyon durván megvágtam magamat, és mert attól elvileg erősödik a szőr.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!