Nem tudom, miért de mostanában nagyon sok pattanás szerű gyulladások jelennek meg az arcbőrömön mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltam én már bőrgyógyásznál,de az csak valami kenőcsöket meg ecsetelőket írogatott fel,ami nem is használ az utóbbi 1 hónapban jelentek meg ezek eddig nem is volt.. és egyre több és fáj is.. mit csináljak akinek volt ilyen az légyszives írjon.Anyu azt mondta hogy ez antibiotikum de azt nem akarok szedni,20 éves vagyok már nem tini nem kéne ezeknek meg jelennie.. pls2012. júl. 2. 23:03
1/4 anonim válasza:
Van hogy előjönnek nem tini korba is. Az antibiotikum az jó. Vagy szedhetsz fogamzás gátlót is azis elmulasztja.De nekem azis használt amikor sima fogkrémet kentem az arcomra hagytam megszáradni majd lemostam ezt 2 hétig csináltam minden este és elmúlt. :)
22/F
2/4 A kérdező kommentje:
Az tök jó szednék én fogamzás gátlót meg antibiotikumot anyám is ezt mondta hogy ez a kettő szerinte jó,nekem már mind1 csak tűnjön el és egyre több jön ki és még fáj is.. a fogkrémet ki próbáltam:) de sajna az nem segített ,de köszi a tanácsot:)
2012. júl. 3. 17:15
3/4 anonim válasza:
az antibiotikum nem jó! persze, eltünteti a pattanásokat, csak egy sor más bajod lesz tőle (fényérzékenység - ez így nyáron pláne szívás, meg depresszióra hajlamosít... fföh). én azt ajánlom, hogy szedj homeopátiás gyógyszereket pattanás ellen. nekem nagyon durván nézett ki a bőröm, és csak ez segített, kiegészítve egy ecsetelővel és egy krémmel. az ecsetelő neve aknefug el (vényköteles), a krém neve pedig aknestop. a gyógyszerek is vény nélküliek, de alkati mind, tehát először érdemes elmenni orvoshoz, hogy meg tudja állapítani, neked milyenek a pattanásaid és arra melyik szer a hatásos. ha tényleg nagyon csúnya lett a bőröd és nem múlnak el maguktól vagy mindig visszajönnek, akkor keresd fel dr asbóth júlia bőrgyógyászt, nagyon jófej és remek szakember, nekem is ő segített. ha nem durva, akkor csak krémezd. : )
4/4 A kérdező kommentje:
Ma voltam bőrgyógyásznál,azt mondta ez tényleg nagyon csúnya ami az arcomon van nem is látott ilyet,és felírt antibiotikumot. meg egy krémet még nem váltottam ki.. még gondolkozom rajta..:/ napra nem mehetek sajnos ez így nyáron elég szar.meg azt is mondta hogy lassan fog elmúlni de ha már 15-ezer Ft-ot kért el azért mert meg nézte az arcomat akkor múljon is el..
2012. júl. 4. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!