A Joanna vörös hajszínező kijön a hajból 8 hajmosás után?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni, de mire kezdődik a suli szeretném h kijöjjön és nem szeretném ha csúnyán kopna ki. Tapasztalatok?2012. júl. 2. 15:12
1/6 anonim válasza:
2-3 mosás után eltűnik, tapasztalat :) Két festés között szoktam használni ezt a cuccot, amúgy jó nagyon. És jó puha lesz a hajad tőle :)
2/6 anonim válasza:
Első válaszolóval 100%osan egyetértek, nekem pont most volt 5ös számú vörössel színezve a szőkés-barna hajam, és 2 mosással kijött, már csak vöröses fénye van, szóval még egyszer festem majd, mert nekem is pont ugyanaz volt a célom mint neked, hogy suliig kijöjjön :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:) valaki meg azt mondja h 3 hónapig se jött ki neki...nem tudok már eligazodni..:/
2012. júl. 6. 16:46
4/6 anonim válasza:
Olyan nincs hogy egy ilyen, egyszerű színezősampon ne jöjjön ki 3 hónapig.. a legtartósabb professzionális színezők is kikopnak 1-2 hónap után (pl. Lariché vagy Jeans color). Akkor ő valószínűleg másra gondolt..
5/6 A kérdező kommentje:
lehet h tartós hajszínezőt értett, de egy fodrász is azt mondta h ne használjam mert meg fogok vele szenvedni...
köszönöm a válaszokat már csak az kéne h apa beleegyezzen :)
2012. júl. 6. 21:55
6/6 anonim válasza:
Tartós hajszínezőt tényleg ne használj, mert attól végképp nem tudsz megszabadulni. Apucinak meg mondjad hogy pár mosás, és nyoma se lesz a vörösnek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!