Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a neve az ilyen fajta...

Mi a neve az ilyen fajta hajstilusnak?

Figyelt kérdés

Egyszer vmi fekete fehér reklámképen láttam egy hajstilust ami akkor is nagyon tetszett de most akár ki is probálnám.De egyszerüen nemtudom hol volt vagyh ogy mien fajta vagy képet se tudok találni rola.

Elmondom hogy néz ki hátha vki tudna mutatni.

A mai szlenggel élve kicsit talán pávás is.Oldalról le van gépelve középen hosszúra van hagyva, és a közepét kicsit oldalasan hátranyalják.

2012. júl. 2. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

erre gondolsz? ez most nagy divat... vidd el fodrászhoz a képet és megcsinálja így

2012. júl. 2. 13:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Húú nagyon közel van amire gondolok.ANnyi a különbség hogy oldalról a legkissebbre van legépelve (hogy már a bőröd szine is látszik alatta) és talán átmenet sincs a nagyon rövid meg a középen hosszu között.
2012. júl. 2. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Hm.

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem. az első voltam:)

2012. júl. 2. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:
közel de még mindig nem az:DD azér köszi szépen még keresgélek!:)
2012. júl. 2. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Tudom, próbáltam. Hát egyszerűen elmondod a fodrásznak, hogy oldalt rövidebbre és kevésbé átmenetesre.

Amúgy talán rockabilly hair néven keresd

2012. júl. 2. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
2012. júl. 8. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
quiff
2012. júl. 8. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!