Dm Haar Vital Komplex - haj kapszula?
Nemtudom, de én nem próbálnám ki. Nem hiába van ráírva, hogy napi 1 kapszula.
Én napi 1et szedek és így is elég gyorsan nől tőle a hajam, bár a hajhullást nem állította meg.
Ne szedj többet az előírtnál!! Barátnőmnek tönkretette a szervezetét ez a sok hülye szépségbogyó. Mondta neki az orvos, hogy azonnal hagyja abba a szedését.
Szerintem maradj a napi 1 kapszulánál és iktass be még valamit hajnövesztés céljául.
Nem tudom, hogy ez a kapszula mit tartalmaz, de az ilyen haj- és szépségvitaminok több féle B-vitamint szoktak, ami egy vízben oldódó vitamin (mint pl. a C-vitamin is), így nem lehet túladagolni.
Ami miatt ne szedj többet az, hogy a kapszula többi összetevője (pl. térfogatnövelők, stb.) az előírtnál nagyobb mennyiségben okozhatnak azért problémákat.
Egyébként a mostani ajánlott napi mennyiség vitaminokból nevetségesen kevés, azért ilyesmiből nem érdemes a javasoltnál többet bevenni. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, B-vitamint tartalmaz még a tojás, (főleg tengeri) halak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!