Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dm Haar Vital Komplex - haj...

Dm Haar Vital Komplex - haj kapszula?

Figyelt kérdés
Napi egy kapszula a javasolt. Ha kettőt vennék be belőle, reggel egyet és este egyet, akkor ez túladagolásnak számítana. Milyen tünetei lehetnek? Hajhullás pl.?

#kapszula #túladagolás #dm haar vital komplex
2012. júl. 1. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Nemtudom, de én nem próbálnám ki. Nem hiába van ráírva, hogy napi 1 kapszula.

Én napi 1et szedek és így is elég gyorsan nől tőle a hajam, bár a hajhullást nem állította meg.

2012. júl. 2. 07:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem hiába, de sajnos nekem nem nő tőle gyorsabban a hajam:( Viszont nekem csökkentette a hajhullást:) Bár nem hullott annyira, de most meg már alig...
2012. júl. 2. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne szedj többet az előírtnál!! Barátnőmnek tönkretette a szervezetét ez a sok hülye szépségbogyó. Mondta neki az orvos, hogy azonnal hagyja abba a szedését.

Szerintem maradj a napi 1 kapszulánál és iktass be még valamit hajnövesztés céljául.

2012. júl. 13. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogyhogy tönkretette? :S Mit szedett, és mennyit?
2012. júl. 14. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez a kapszula mit tartalmaz, de az ilyen haj- és szépségvitaminok több féle B-vitamint szoktak, ami egy vízben oldódó vitamin (mint pl. a C-vitamin is), így nem lehet túladagolni.

Ami miatt ne szedj többet az, hogy a kapszula többi összetevője (pl. térfogatnövelők, stb.) az előírtnál nagyobb mennyiségben okozhatnak azért problémákat.

Egyébként a mostani ajánlott napi mennyiség vitaminokból nevetségesen kevés, azért ilyesmiből nem érdemes a javasoltnál többet bevenni. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, B-vitamint tartalmaz még a tojás, (főleg tengeri) halak.

2012. aug. 1. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Egyébként egy másfél hétig szedtem dupla adagot, de semmi változást nem vettem észre a hajamon, úgyhogy visszatértem a napi egy szemre. Rájöttem, hogy van, akinek segítenek a kapszulák, nekem nem vált be egyik sem. Az az egy centi ugyanúgy lenőtt egy hónap alatt, szóval beveszem azt a pár szemet ami még maradt, és szerintem ennyi volt a kísérletezésből :)
2012. aug. 1. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!