A volumen dauerrel milyen hatást érek el?
az én véleményem szöges ellentéte az elsőének, legalábbis ha a volumennövelő dauerre, azaz a headlines-ra gondolsz, ami nem is igazán dauer a neve ellenére.
évek óta ezzel csináltatom a hajam , hasonló okokból, mint Te, hogy egyenesen szörnyű a hajam. nagyon meg vagyok vele elégedve, 4-5 hónapig kitart, és dús, hullámos a hajam tőle.
mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki, a legtöbb embernek szerintem beválik, bár van, akinek kirúgja a haja 1-2 hét alatt, de ez ritkább. nekem sem rúgja ki, pedig eléggé vastagszálú a hajam.
az viszont nem mindegy, hol csináltatod. én pár éve egy menő pesti wella szalonban csináltattam,sokkal drágábban is ,mint amennyi máshol lett volna. a fodrászcsaj is elég sznob volt és kb 3 hét alatt kijött a hajamból. arra is emlékszem, hogy mondta, hogy másik vendége is volt előttem egy pár héttel ,akinek csinálta, és annak is kijött a hajából.
de szerintem ott az anyagokkal vagy a technológiával nem stimmelhetett valami, mert azóta olcsóbb és kevésbé sznob (persze igényes) helyekre járok, leginkább klier szalonokba és eddig mindig jól sikerült és nagyon sokáig benne maradt.
Miért ? :)
Az első a sima dauerről írt, én a headlines-ról. Nem ütik egymást a véleményeink. :)
en novemberbe csinaltattam headlines-t mert nekem is szogegyenes volt a hajam, es halottam errol a mofzerrol es mar nagyon megakartattam csinalni mert nagyob kivancsi voltam az eredmenyere mivel interneten szep kepeket lattam headlines vizzel kezelt hajakrol:)
de nekem csak aznap volt szep amikor megcsinaltattam es azota olyan mint egy szenakazal.. + nagyon elis torte a hajamat, szoval nekem negativ elmenyem van ezzel kapcsolatban:) inkabb minden este befonom a hajam es ugy alszok de soha tobbe headlines!!:)
Szia.
Itt találsz képeket,ilyen hatás érhető el:
www.volumennoveles.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!