Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan készítenek ilyen hajat?

Hogyan készítenek ilyen hajat?

Figyelt kérdés

[link]

[link] (itt mint Britneynek :D)

Egyébként a hajam, ha hagyom magától megszáradni göndör.

2009. júl. 8. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
63%

A You tube-n vannak videok,csak írd be,hogy hair tutorial és kidob egy csomót,hátha találsz magadnak valót!Előtted készítik el!

Sok szerencsét!

2009. júl. 8. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt általában hajsütővassal csinálják vagy apró hajcsavarókkal.
2009. júl. 8. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. júl. 8. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha este hajmosásnál vizesen nagyobb tincsekbe befonod a hajad, és másnap reggel, ha megszáradt kibontod szinte ugyanilyen lesz...(kenj rá hajhabot még vizesen, fonás előtt)
2009. júl. 8. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
illetve hajmosás után:$ szóval érted..:D
2009. júl. 8. 21:21
 6/9 anonim válasza:

én ugy szoktam csinálni,hogy kimosom a hajam és bekenem hajhabal és van diffúzor az egy hajszáritóra való fej és azzal megcsin és sokáig megmarad!!

de ugy csináld hogy amikor bekented hajhabbal akk van a difúzor bekapcsolod a hajszáritód és felveszel egy kishajat és ugy beleteszed a diffúzor fejébe és ráteszed a hajadra !! ha nem megy irj és leirom még1er

2009. júl. 8. 21:40
 7/9 A kérdező kommentje:
kibróbáltam mind2 félét, sikerült, bár nem pont olyanra, de azért szép, köszönöm :)
2009. júl. 10. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet kapni ilyen hajsütőt, amivel ilyenre meg tudod csinálni. Nekem is van. Babyliss PRO azthiszem
2009. júl. 12. 13:07
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz :D
2009. júl. 13. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!