Lemerjem vágatni?

Figyelt kérdés
Most derékig érő gesztenye barna hajam van, de úgy érzem itt az ideje hogy a belső változásaim a külsőmön is jelentkezzenek.De mégis félek, mert sokak szerint a nő szépsége a hajában van .Mi lesz ha levágatom és nem fog jól állni ? Szerintetek bele merjek vágni( vállig érőt szeretnék)
2012. jún. 28. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jól fog állni. (:

Hajrá! Különben meg nem csak a hosszú haj lehet szép. Nagyon szépek tudnak lenni az igényes rövidebb frizurák is!!

2012. jún. 28. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is olyat vágattam le.

Hihetetlenül jó volt megszabadulni tőle.

Női szépség a hajban....ez súlyos....miért,egy derékig érő,elvékonyodott,töredezett haj szebb,mint egy rövid,rendezett? Érdekesnek találom,aki így gondolja.

Egyébként vasalás nélkül ilyen lett az enyém

[link]

Tiszta retro vagyok.Imádom.

2012. jún. 28. 19:14
 3/7 A kérdező kommentje:
utolsó: húú ez tényleg nagyon jó én valami ilyesmit szeretnék [link]
2012. jún. 28. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom megnyitni:(

Nekem erősen hullámos hajam van,úgyhogy arra áll,amerre akar.

Anne Hathaway-el mentem a fodrászhoz:)

[link]

[link]

[link]

Én nem bántam meg,sokkal jobb,mint az unalmas régim. Szexi,bozontos:)))))

2012. jún. 28. 19:25
 5/7 A kérdező kommentje:
igen ezt a hajat én is lementettem nekem is megtetszett hát akkor belevágom vasárnap fodrász :)
2012. jún. 28. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
hát legfeljebb majd újranöveszted. Viszont én nem egyszerre vágattam le, hanem fokozatosan. Most ott tartok, hogy visszanövesztem, mert a hosszúval könnyebb volt bánni. De jó volt röviden is, csak sok volt vele a macera. Először próbáld ki, hogy mindig összekötöd, mintha máris rövid lenne, hogy érzed magad így.
2012. jún. 28. 19:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a hátközépig érő hajamat rögtön totál rövidre vágattam, mert már évek óta ki akartam próbálni, hogy milyen lehet rövid hajúnak lenni... és nagyon nagy sikert aratott, azóta is vágattam már belőle, de most éppen növesztem pontosan azért, amit az egyik válaszoló is írt: könnyebb bánni a hosszú hajjal. A rövidet folyton elfekszem, be kell szárítani, stb. a hosszúval azelőtt semmi ilyesmit nem kellett csinálnom, mert állt magától szépen. Azért az eredeti hosszára nem akarom visszanöveszteni, hanem csak olyan váll körülire, úgyhogy szerintem te nyugodtan vágasd le olyanra, bár neked alapból most hosszabb, de azért nem lesz annyira drasztikus változás. Sok sikert hozzá :-D
2012. jún. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!