Licinus olajat hol és mennyiért lehet venni?
patikában vettem anno, de az már nagyon régen volt. Hogy mennyiért, nem tudom, már ne emlékszem, nem egy őrületes ár.
Kérdezd meg a patikában.
Nem ricinus olajra gondolsz?
Én egy kis üvegben vettem, de nagyon sokáig elég. Már nem emlékszem de szerintem még 500 forint sem volt. Számolj rá egy ezrest, hátha azóta több és hátha neked nagyobb üvegbe töltik, de szerintem amúgy nem.
A ricinusolaj nem hashajtó hatású?? :D
De azt olvastam, hogy növeszteni lehet vele a szempillákat. Akkor lehet, hogy még a hajat is... :)
Szerintem ricinus lesz az én is úgy vettem.
Én a szemöldökömre szoktam kenni, és a szempillámra, erős és fényes lesz tőle és selymes.
Hashajtó hatású is. Igen, hajra is jó állítólag de személyes véleményem szerint hajra nem érdemes tenni. Így is olyan nehéz, alig lehet lemosni nagyon "kiadós" már pár csepp is belőle.
Én a hajamra nem tenném, mert sosem fogod tudni lemosni... de megpróbálhatod.
Nem drága vegyél egyet aztán majd meglátod...
Hajra ajánlom a fodrászkellékesekben kapható hajpakolásokat 1 egész liter 800 forint körül van. Szerintem egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!