Nem mondanám meg :) kérdése:
Milyen színű hajat tudnátok ajánlani nekem? A másik kérdés pedig hogy ha erre csakúgy rányomnék egy Palette 3008 aranyszőke őszhajszínezőt, az mit eredményezne? (Kép a leírásban. )
Figyelt kérdés
Szempontok:
passzoljon a szemem és bőröm színéhez
ne roncsoljon, lehetőleg hajszínező legyen
szőkés, rézvöröses színre gondoltam.
2012. jún. 27. 16:13
1/6 anonim válasza:
Ne csinálj vele semmit.
Szerintem ez a sötét haj megy a szemedhez!
Inkább válts fazont.
2/6 M.Kata válasza:
nem vagyok fodrász,nem tudom mi történne,de szerintem azt az eredményt kapnád,amit szeretnél :) elég sötét a hajad,szerintem drasztikus lenne rögtön szőkére váltani.próbálkozz először barnával,majd max fokozatosan világosíts
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell festetned/színezned, mert ez megy a szemedhez, így nagyon szép vagy :) Esetleg fazont válts, színt ne :)
4/6 anonim válasza:
Keresem ezt a Palettét, de nem találom. :) Mindenesetre ha tényleg SZÍNEZŐ, akkor semmit nem fog a sötét hajadon csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Huha, köszönöm az eddigi válaszokat.
A frizuraváltással az a bajom, hogy nem tudok semmi jót magamnak elképzelni és növeszteni is szeretném.
Azért ezitálok a festésen, mert ez már az eredeti hajam egyébként és szép meg minden, de annyira unom.
Plusz emellett úgy hiányzik a szőke hajam, ami egyébként jól állt. :D
Ja és utólsó kommentelő, elírtam véletlenül, Palette 308, aranyszőke. Valóban semmit nem csinál? Még csak egy csúf sárgára se képes?:D
2012. jún. 27. 23:52
6/6 anonim válasza:
Nem, egy hangyaf@sznyit sem lesz világosabb tőle ez a sötét haj. Ha szőkét akarsz kénytelen leszel fodrászhoz menni, aki ha nem akarod hogy klozetkefe hajad legyen, max három árnyalatot világosít rajta egy alkalommal. És festékkel meg 12%-os oxyval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!