Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Feketéből barna hajat akarok....

Feketéből barna hajat akarok. Mennyi időbe telik? Mennyi színleszedő port kell alkalmaznom?

Figyelt kérdés
Olvasgattam itt a kérdéseket és a hozzászólásokat. Nekem már kb. 6 éve fekete a hajam. Ezelőtt is sokszor volt már festve sötétbarnára is. Sokan írták más fórumokra, hogy színleszedőt használtak és mennyire jó volt stb. De szinte mindegyik hozzászólónál láttam, hogy nem volt sokszor festve a haja és csupán egy fórumozónál olvastam, hogy 15 éve fekete a haja. Tud valaki valami OLCSÓ módszert arra, hogy újra eredeti hajszínem legyen? :)
2012. jún. 27. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
ehhez fodrászhoz kell menni ( szőkítőpor) ....tehát ő szőkítőporral ki fogja "szívni a színét" tehát szőke leszel ami tényleg nem kopik le....és arra már tudsz festeni barnát....világosat is mert befogja...
2012. jún. 27. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél el fodrászhoz.
2012. jún. 27. 11:17
 3/4 anonim ***** válasza:

a szőkítést fodrászra bízd inkább mert amúgy is nagyon károsítja a hajat :/

esetleg próbáld ki a colourb4-et ami színesltávolító.... csak az a baj vele hogy pár napig büdös lesz a hajad, de legalább majdnem az eredeti hajszínedre kiszedi a festéke a hajadból :)

2012. jún. 27. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Szerettem volna magamnak csinálni, hogy kevesebbe kerüljön, de tegnap voltam egy fodrásznál és csak a színleszedő 6000 Ft lesz, + ugye a munkadíj és a barna festék... Nem lesz olcsó, az biztos :/

2012. jún. 28. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!