HELP! Fekete hajszínt hogy tüntessem el? Colour B4 nem nagyon jött be, másodszorra sikerülne? (többi lent)
Nos eredetileg sötétszőke hajam van. Két éve festem fekete színűre, de az elmúlt egy-két hónapban már nem nyúltam hozzá. Szóval elég gyorsan elkezdett lenőni, ami nem valami szépséges látvány. Egyrészt meguntam ezt a színt, másrészt nagyon roncsolta a hajam a fekete festék. Épp ezért gondoltam, hogy megszabadulok tőle valamilyen kíméletesebb módon, mert alapból nagyon vékony és gyenge hajam van, ami nem hiszem, hogy kibírna egy leszívatást.. Lenöveszteni nem szeretném, mert nagyon hosszú idő, ráadásul szerintem kicsit undorító tud lenni egy hatalmas lenövés a hajon. Gondoltam kipróbálom a colour b4-et, extrát vettem belőle, fodrásszal meg is csináltuk. Mindent pontosan, ahogy le volt írva, de sajnos nem történt semmi nagy csoda. A hajam ugyanolyan fekete maradt, néhol kicsit sötétbarnás..
Szerintetek megpróbáljam még egyszer a colour b4-et? Vagy nagy az esélye, hogy úgy szint semmit sem fog kiszedni a hajamból?
Amúgy nincs még valami ötletetek, hogy lehetne a fekete színt kikoptatni a hajból?
Köszi előre is a válaszokat, és bocs, hogy regényt írtam!:)
Köszi a válaszokat!
Én csak 20 percet hagytam a hajamon, mert úgy emlékszem annyi volt a magyar útmutatóba írva. Lehet ez volt a baj! Szerintem megpróbálkozok jövő7en még1× vele, és most hosszabb ideig hagyom a hajamon..
A B4 az jó. csak szar a magyar használati utasítás.
Valaki nézze meg már az angolt. nem 20 percet kell a hajon rajta hagyni hanem 60 percet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!