A fodrász hülyének néz, ha bemegyek, hogy kopaszra akarom borotváltatni a fejem?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 14:58
1/5 anonim válasza:
ha lány vagy: gondolom megmagyarázod, amúgymeg semmi köze hozzá miért szeretnéd.
ha fiú vagy:nem nézne hülyének senki.amúgymge magadnak is leborotválhatod simán.
2/5 anonim válasza:
Én vettem hajnyírót, másfél éve nem voltam fodrásznál, már rég behozta az árát. Bár én rövidre vágom, nem kopaszra.
4/5 anonim válasza:
otthon is simán le tudod borotválni a hajad nem kell ahhoz fodrász, (inkább borbély... :) )
egyébként meg miért nézne hülyének ?
maximum csak majd olyanok lesznek a gondolatában hogy nesze egy újabb skinhead. ! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok skinhead :D a stílusom sem olyan, sokan mondták, hogy jól áll, enyhén sportos vagyok, tehát nem a kigyúrt fuxos bmw-s állatra kell gondolni :D
2012. jún. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!