Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörös vagy szőke legyen a...

Vörös vagy szőke legyen a hajam? Vagy maradjon eredeti barna?

Figyelt kérdés

Már régóta szeretném kipróbálni a festést, de sosem tudtam eldönteni milyen szín állna jól, vagy mit érdemes. Eredetileg középbarna a hajam és kék a szemem, fehér a bőröm. Tudom, hogy a szőke nagyon károsítja a hajat főleg az ilyen sötétet mint az enyém. Fodrászhoz meg nem tudok menni, szóval házilag nem tudom milyen eredményre számíthatok, de olyan festené aki már festett hajat. Viszont nem tudom rendszeresíteni, csak 1-2 alkalommal festeném be aztán vissza barnára. Rögtön visszalehetne szőkéről vagy vörösről festeni? Vagy nem éri meg és maradjak az eredetinél?

Köszi előre is a segítségeteket!

2012. jún. 25. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, igen-igen. Írtad, hogy kék a szemed és hogy világos a bőröd. Akkor te csak félig vagy áldozata az "elbarnulásnak" a barna hajad miatt. :D Én is az áldozata vagyok valamelyest. Nekem sötétzöld-barna szemem van. Igaz nyáron jobban szőkülök, de télen szőkés-barnás vagyok. Igazából nem is tudom milyen színű a hajam, mert néha olyan, mintha arany színű is lenne. :D

Egyébként sok eseten -ahogy megfigyeltem- mindig az ellenkező hajszín az ideál. :D

Én nem tudom, lehet tetszeni fogok magamnak fehér/ősz hajjal is. Akkor már igazi úriember leszek. :D

2012. jún. 25. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:
(az #5 voltam)
2012. jún. 25. 23:53
 13/13 A kérdező kommentje:
Végül is ez egy tök jó ötlet, lehet hogy ki próbálok valami szép barnát, legalább fényesebb lesz, be is festem, de még is marad az eredeti szín. :) #5-nek: Én nőként elég érdekes lennék szerintem ősz hajjal :) vagyis nekem semmi gondom azzal, aki olyannak hagyja, csak én magamnak nem akarom :) de ez még messzire van :)
2012. jún. 26. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!