Az arcomon erdekes pattanasszerusegek jottek ki egy idelye, mivel kezeljem?
Figyelt kérdés
ugy nez ki mint egy pattanas ami meg van erve, eleg picik ,de nem lehet oket kinyomni.mivel kezeljem?2012. jún. 25. 16:13
1/7 anonim válasza:
Ez valószínűleg rosacea, menj el bőrgyógyászhoz, kezelni kell, mert egyre rosszabb lesz.
Kerüld a fűszeres ételeket, kávét, alkoholt, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, natur joghurtot, B vitamint, hátha erre kedvezően reagál.
2/7 A kérdező kommentje:
utananeztem a rosaceanak , talaltam rola kepeket is , de nekem nem ilyen
2012. jún. 25. 16:26
3/7 anonim válasza:
Apró kis piros göbök, amik fájnak/érzékenyek kicsit? Nekem volt 1-2 évig az állam körül, orvos azt mondta, hogy rosacea, az sem olyan volt, mint a képeken.
4/7 A kérdező kommentje:
nem pirosak hanem sargak , mintha egy pattanas meglenne erve. de megsem lehet kinyomni vagy ha nagy nehezen sikerul 100 dik probalkozasra 1 hetig ottmarad a sebes nyoma :(
2012. jún. 26. 21:44
5/7 anonim válasza:
Akkor legjobb ha elmész a bőrgyógyászatra, ezt nem tudom mi lehet.
6/7 anonim válasza:
Kend be Aloe Verával, nekem nagyon sokat segített.Pár nap alatt kiszárítja..
7/7 anonim válasza:
én voltam már bőrgyógyásznál, fel is irt nagyon drága krémeket de szinte semmit nem használtak:( . (amióta szolizok azóta egyre jobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!