Szerintetek hova érdemesebb tetoválást csináltatni?
Szerintem nem fog segíteni a válaszom, de ha már te is ilyen nehezet kérdeztél, hát megosztom veled a gondolataimat.
Nekem 2 van. A lábfejemmel kezdtem. Szempont volt, hogy látszódjon is, meg ne is. Semmiképpen nem szerettem volna különös ismertető jelet. Ott én látom minden nap (és ez nagyon fontos szerintem), de mások nem nagyon. Így én mégiscsak birtoklom, gyönyörködhetem benne.
A második a kopasz fejem hátuljára került. Pár évig voltam csak kopasz, és ma már messze lakom az akkori otthonomtól. Tehát, akik ma ismernek nem is tudják, hogy vannak tetoválásaim.
A fejemen lévő is nagyon tetszik, és már az elején nagyon sajnáltam, hogy nem láthattam, amikor csak akartam. (Csak két tükörrel. Nagyon macerás!)
Mint a saját példámon láthattad, én azt tudom tanácsolni, hogy ne egy fő helyre tetesd az elsőt, de tudd nézegetni. Ez a döntés tulajdonképpen életre szól, tehát hosszú távon értékesnek tűnő dolgot rajzoltass MAGADRA.
Mint előző gondolataimból talán már kitűnik, nehéz megállni egynél, így, ha mégis egy feltűnőbb hely felé vonzódsz, akkor valami kisebbel kezd, ami később klasszul kiegészíthető. Esetleg egy nagyobb ábra önmagában is szép, érvényesülő részlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!