Ha van már egy halvány barna színem és bemegyek szoliba 5 percre akkor is leéghetek vagy akor már barnulok?
mielött nekem esnétek nagyon nehezen fog meg a nap, kifekszek napozni akor se nagyon bírnulok le, sőt egyáltalán nem, strandon kicsit leégtem utána barnult le ahol leégtem
csak 1-2 alkalomra mennék
Sziaa...
A mai UV sugárzás mellett szerintem még praktikusabb megoldás a szoli,mint a nap. A szoliban mindig ugyanannyi UV sugárzás éri a bőrödet,míg a nap UV sugárzása függ az időjárástól,földrajzi helyzettől,napszaktól stb..stb..
Meg van,hogy egy évben hány napot lehet menni anélkül,hogy az ember rákot ,egyebet kapna tőle...Hetente egy alkalom egy évben,az belefér;)
Nah de ,hogy a kérdésedre is válaszoljak:D...
Engem veled ellentétben,nagyon könnyen megfog a nap.
Volt,hogy 3 nap napozás után már majdnem elértem a roma osztálytársam bőrszínét :D
És idén a gimiben,hétköznapokon mentem el a szoliba. Legelső alkalommal 6 percre,állóba...háát..az nap még annyira nem is voltam piros,ami furcsa volt,hogy a suliban,nah ott nagyon kipirosodtam. És még vagy 2 napig:S csak 3. napra múlt el...
Mire végre elmúlt megint mentem,igaz ekkor már 9 percre ...ugyan úgy..tiszta piros lettem tőle:/ És nem is annyit barnultam(úgy tűnik engem jobban fog a nap:D)
Szóval mivel nekem alapból kreol bőröm van,és 3 percen leégtem..szerintem te is lefogsz egy kicsit...de ahol leégsz,az majd bebarnul..szóval az nem is gond:D csak ha lehet akkor menj,mikor utána legalább egy napig otthon maradsz :)
Egy tanács..mikor bemész,bármilyen kenőccsel,akár nivea..tök mind1,kend be a tested...
Ettől majd jobban barnulsz:D de ne túl vastagon,mert akkor meg már a kenőcs rétege miatt nem barnít a cső..
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!