Aranyszőkéből sötétbarna?
a napokban festettem a hajamt és ilyen lett:
gondolkozom a hamvasításon is, de szerintetek az ilyen hajszín ledobja a sötétbarnát? ilyenre szeretném:
azért festettem szőkére, hogy meglegyen az eredeti, de ahhoz túlságosan is arany lett, nekem sokkal hamvasabb. szerintetek megéri a hamvasítással bíbelődnöm, vagy legyek megint sötétbarna? aztmondják az nagyon jól állt. könnyen lebarnulok és világoskék szemem van. és egyszer elég lenne befestenem, hogy befogja rendesen?
áhh pedig nagyon szép ez a hajszín amit elértél!
Ha hamvasítani akarod még az se nehéz egy feladat xd pár dolog ami jó:
-veszel hamvasító sampont
-vagy veszel egy színezőt amit természetes összetevőkből áll és már most rákened a hajadra,nem fogja roncsolni. BES Hi-Fi nagyon jó erre vedd meg belőle a palaszürkét. Én rögtön festés után szoktam rákenni,de így se gáz hogy eltelt ennyi idő:) Meg persze 2 hajfestés között is használom.
-Harmadik verzió de ehhez szerencse kell,nézz körül a városod DM-eibe nincs -e szőkítő spray még BALEA. Nem tuodm hallottál már -e róla,hidrogén peroxidot tartalmaz,törülközőszáraz hajra kell fújni és világosítja a hajat. Én tegnap vittem el utolsó kettőt, és már nem lesz többet,limitált volt ,de körbe kell járni dm-eket nekem is 3. dm-be lett meg:)
Barna ledobná amúgy igen.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!