Szerintetek festessem be szőkére a hajam? (TÖBBI LENT)
Figyelt kérdés
Nekem sötét barna,majdnem hogy fekete hajam van,hozzá sötétbarna szem és kissé barnább bőr.Nagyon megtetszett a szőke hajszín.DE nem az a sárga,hanem az a nagyon szép hamvas szőke.Szerintetek jól állna nekem és egyáltalán befogná a hajamat úgy?? 14/L2012. jún. 23. 11:27
1/4 anonim válasza:
Sziaa ezt igy kép nélkül nehéz lenne eldönteni, de ha mindenképp szőkére szeretnéd festetni a hajadat ajánlott lenne ha világos színnel kezdenéd nem egyből hamvas szőkére mert valószinűleg sárga maradna, és nagyon tönkretenné a hajadat.
2/4 anonim válasza:
Szerintem inkabb ne mert a szoke es a sotetbarna szin kozott nagyon nagy az elteres es ezert az ismeroseidnek ki fog ugrani a szemuk,vagy meg sem fognak ismerni,nekem meg nem is tetszik aki szokere festi a halyat azert is mert egy kicsit latszani fog a fekete is(korcsos),meg a termeszetesnel jobb nincs is!!
3/4 anonim válasza:
Ez mind igaz amit az előzőek leirtak de ha neked tetszik próbáld ki mások véleménye nem befolyásoló számomra. De egy két év mulva megfogod bánni én is kiszőkitettem a barna hajamat vasaltam ez mind 4 éve volt és még most sem jött helyre annyira "szétmarta" a hajamat. Megfogadsz egy tanácsot ha mindenképp beszeretnéd festetni a hajadat akkor csak maximum 1-2 árnyalattal eltérőt válassz. 17/L
4/4 ~Rubí válasza:
Egy mézbarna sokkal előnyösebb lenne.Én nem ajánlom a szőkét azok alapján amiket leírtál,főleg nem 14évesen.Nagyon megbánhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!