Kiszedtem a szőrt a szeméremdombnál szemöldökcsipesszel és sok pici apró pattanás lett, amik nem is akarnak nyomtalanul elmúlni. (? ) :/
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 16:51
1/3 anonim válasza:
begyulladtak a szőrtüszők. ha erre hajlamos a bőröd, akkor nem is nagyon fog soha elmúlni, minden szőrtelenítésnél ez lesz :(
2/3 anonim válasza:
nekem a borotvától ilyen próbáld ki a veet szőrtelenítő krémet ami zuhanyzás közben hat nekem ez jött be de azóta gyantára váltottam és semmi pötty csak aznap másnapra elmúlik amúgy én is szedtem ott egyszer azzal és másnapra elmúlt ja és csak neogranormonnal kenem be utánna semmi más nem használt
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Pedig amikor kiszedtem nekem úgy tűnt,hogy tövestül kihúztam a szálakat,de akkor úgy látszik mégis begyulladt...:(
Egyébként csak a felét csináltam meg,de nem is fogom a többit,ha egyszer ilyen...:S
köszi még egyszer!
2012. jún. 22. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!