Aszpirines arcpakolás. Mitől lehetett ez?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 1-2 tablettához hozzáadunk egy kis mézet, és hígításnak pár csepp vizet. Így csináltam meg. Igen ám, de alig volt fenn egy perce az arcomon, elkezdett rettenetesen viszketni a bőröm, ezért max. 3 percig volt az arcomon, utána nem bírtam és lemostam. Tudtommal az Aszpirinre nem vagyok allergiás, ezt szoktam bevenni, ha fáj a fejem, és a mézet is sokszor használom arcpakolásokba.
Akkor mégis mitől viszkethetett ennyire?
2012. jún. 22. 11:38
1/5 anonim válasza:
Talán nem kéne gyógyszert kenni az arcodra -.- Van egy beauty blogger aki nagyon népszerűsítette, aztán már rájött h hülyeséget csinál, mert egyszerűen beleszáradnak így a pattik bőrbe, azóta már mondja h le az aszpirinmaszkkal...
2/5 A kérdező kommentje:
Többet már nem fogom az arcomra tenni. Azért próbáltam ki, mert a nővérem nagyom régóta használja, és neki bevált.
2012. jún. 22. 11:50
3/5 anonim válasza:
nekem is bevált,lehet,hogy csak ma nem bírod. Próbáld meg másik héten. ha akkor se akkor hagyd
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg azért kezdett el nagyon vizsketni, mert száraz a bőröd és mivel az aszpirinben szalicilsav van érzékeny lett rá, magyarul szárította. Javaslom ne tegyél bele annyi aszpirint, illetve vannak olyan márkájú aszpirinek, amiket nem szabad ilyenekbe keverni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nos, igen, lehet, hogy a bőröm szárazsága volt a probléma, mivel gyakran annyira száraz, hogy hámlik. Azóta nem próbálkoztam az aszpirines maszkkal újra, de már nincs is rá szükségem, az utóbbi 1-2 hónapban nem voltak pattanásaim.
2012. nov. 21. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!