Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Raszta hajat szőkíteni és...

Raszta hajat szőkíteni és festeni?

Figyelt kérdés
1 hónapja vannak "csimbókjaim". A hajam előtte száraz és közepesen rossz állapotú volt (festéstől száaz, a végei töredezettek). Most a színe vörös, de vissza szeretném nyerni az eredeti hajszínemet (sötétszőke), na de ahoz szökítésre lenne szükség, majd újrafestésre. A gyökere már ki nőtt, csak nem tudom, hogy bele merjek-e kezdeni? Mivel eléggé meg fogja viselni a hajamat, csak nem tudom, hogy mennyire számít akkor, ha rasztám van. Ti mit gondoltok?

2012. jún. 21. 23:05
 1/2 anonim ***** válasza:

A szőkítés mindenképpen megviseli a hajat ha raszta ha nem. Nekem is rasztám van,volt már szőkítve,festve is.

Gondolom ha vissza nyerted az eredeti hajszíned,nem fogod festegetni gyakran, szerintem egyszer megcsinálhatot. Igaz kicsit macerásabb mint egy sima hajat festeni,de nem lesz baja :)

2012. jún. 22. 11:14
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 22. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!