Győrben hol csinálnak brazil keratinos hajkiegyenesítést?
Nekem viszont sajnos van tapasztalatom a Beauty Bar-ral kapcsolatban.
A hajam nem lett egyenes, csak borzasztóan hamar zsírosodott tőle. Előtte elég volt a heti 1 hajmosás, a keratinos hajegyenesítés után viszont 2 naponta kellett hajat mosnom. Amikor a fodrásznál voltam pont akkor jött vissza egy vendég panaszkodni, hogy szinte ugyanolyan göndör maradt a haja, mint volt. Az volt rá a válasz, hogy előfordul az ilyen, nem tudnak rá garanciát vállalni, csináltassa meg újra és akkor biztos jobb lesz. Nekem nem volt göndör a hajam, csak hullámos. A hajegyenesítés után is hullámos maradt, csak kevésbé. Nincs még 1 hónapja se, hogy keratinos hajegyenesítést csináltattam, viszont már nyoma sincs az egész műveletnek, amit nem is igazán bánok, mivel már nem zsírosodik olyan hamar a hajam. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy ne a Beauty Bar-ban csináltasd meg a hajegyenesítést, mert felesleges pénzkidobás az egész. Gondolom nem véletlenül olyan olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!