Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet még kapni a balea...

Lehet még kapni a balea professional more blond spray-t, vagy kivonták a forgalomból?

Figyelt kérdés

Most akadtam rá, szerettem volna ilyet venni, hiszen még mindig jobb megoldás a sötétszőke hajam világosítására, mint a festés vagy színezés. De sajnos nem volt a dm-ben és a krémmániám néztem, vannak többen, akik nem találnak a dm-ben ilyen sprayt.

Lehet még kapni? Vagy már kivonták a forgalomból? Tudtok róla valamit?

És aki használja/használta, írna róla véleményt? Mennyit világosít a hajon?

2012. jún. 21. 16:59
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Na, akkor Te is jól jártál! :)

Nem akarok hajat mosni még, egyáltalán nem szükséges, de olyan kíváncsi vagyok. Na, majd hét elején. :)

2012. jún. 24. 09:13
 12/23 anonim ***** válasza:
én meg hajat festettem tegnap úgyhogy nem használtam még,de majd jövőhét közepe fele elkezdem:D
2012. jún. 24. 11:16
 13/23 A kérdező kommentje:
Hát, annyira kíváncsi voltam, hogy alul benedvesítettem egy tincset és kipróbáltam. Egyenlőre változást még nem látok, de talán jobb is, hogy először csak egy tincsen próbáltam ki, hiszen nem teljesen szőke a hajam. :)
2012. jún. 24. 16:33
 14/23 anonim ***** válasza:
hát 3-4 alkalom után biztos látszódni fog,ahogy olvastam krémmánián:)
2012. jún. 24. 17:55
 15/23 anonim válasza:
nekem van iylen schwarzkopf blond spray-m, de igazából még nem használtam , ez olyan mintha kiszőkíteném a hajam? roncsolja a hajvégem?
2012. jún. 28. 16:32
 16/23 A kérdező kommentje:
Valamennyire roncsolja a hajat, hiszen hidrogén-peroxidot tartalmaz, viszont még mindig jobb, mintha festenéd vagy színeznéd. És annyira nem vészesen roncsolja a hajat, megfelelő ápolás mellett nincs gond ezzel, szerintem.
2012. jún. 28. 17:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Kérdező kipróbáltad?

Én tegnap igen,tényleg valamit világosodott,de főleg azt vettem észre hogy nem tünt el a frissen festett hatás:)

2012. jún. 28. 20:31
 18/23 A kérdező kommentje:

Én is pont tegnap próbáltam ki. :)

Amit rögtön észrevettem, a fejbőrömön volt egy kis varas folt és ott csípett. Egyébként mintha fényesebb lenne a hajam és nem szárította ki. Világosodást még nem láttam, de most használtam először a teljes hajamra, majd pár használat után biztos látszik valami változás.

2012. jún. 29. 08:48
 19/23 anonim ***** válasza:
3#-as válaszoló vagyok: én is kipróbáltam ma a barna hajamra, két tincsen, mert nem akarom az egészet világosítani. Nálam sincs még világosító hatás az első használat után. Nekem egy kicsit kiszárította a hajvégeimet.
2012. jún. 29. 17:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: ma is kipróbáltam, 2. alkalom volt, de most sem látszik semmi.
2012. jún. 30. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!