Lehet még kapni a balea professional more blond spray-t, vagy kivonták a forgalomból?
Most akadtam rá, szerettem volna ilyet venni, hiszen még mindig jobb megoldás a sötétszőke hajam világosítására, mint a festés vagy színezés. De sajnos nem volt a dm-ben és a krémmániám néztem, vannak többen, akik nem találnak a dm-ben ilyen sprayt.
Lehet még kapni? Vagy már kivonták a forgalomból? Tudtok róla valamit?
És aki használja/használta, írna róla véleményt? Mennyit világosít a hajon?
Na, akkor Te is jól jártál! :)
Nem akarok hajat mosni még, egyáltalán nem szükséges, de olyan kíváncsi vagyok. Na, majd hét elején. :)
Kérdező kipróbáltad?
Én tegnap igen,tényleg valamit világosodott,de főleg azt vettem észre hogy nem tünt el a frissen festett hatás:)
Én is pont tegnap próbáltam ki. :)
Amit rögtön észrevettem, a fejbőrömön volt egy kis varas folt és ott csípett. Egyébként mintha fényesebb lenne a hajam és nem szárította ki. Világosodást még nem láttam, de most használtam először a teljes hajamra, majd pár használat után biztos látszik valami változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!