Árt a bőrömnek és a hajamnak, ha ebben a melegben mindennap néhány alkalommal bevizezem?
Figyelt kérdés
Általában mindennap este zuhanyozok, hajat mosni hetente 1-szer szoktam, de most, hogy ilyen meleg van, mindennap 1-2 alkalommal beállok a zuhany alá pár percre napközben is. Nem használok ilyenkor sampont, szappant stb., csak folyatom magamra a vizet. Ez árthat a bőrömnek és a hajamnak? Azt hallottam, hogy a haj töredezetté válhat tőle, ez igaz?2012. jún. 21. 12:26
1/1 anonim válasza:
nem a viztol nem toredezik, csak viszko rakothat le a hajadon, azt tudom tanacsolni, hogy vegyel gliskuros hajpermetet es fujd azzal, husit es vedi a hajad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!